Relatiegeschenken op maat

Vinkt is gespecialiseerd in maatwerk relatiegeschenken. We ontwerpen, ontwikkelen en produceren op maat gemaakte relatiegeschenken die de kernwaarden van jouw bedrijf weerspiegelen. Het is ons doel om samen met jou een relatiegeschenk te ontwikkelen die jij écht met trots aan jouw relaties geeft. Om dat te kunnen bereiken, denken wij in elk stadium van het proces proactief met je mee. Zo denken we mee over het geschenk zelf maar ook over de verpakking, de materialen, de aantallen en de levertijden.

Topkwaliteit relatiegeschenken

Wij willen trots kunnen zijn op de maatwerk relatiegeschenken die we aan onze klanten overhandigen, maar we willen ook trots zijn op het productieproces zelf. Om de kwaliteit van begin tot eind te kunnen waarborgen, controleren we het productieproces en de samples van de relatiegeschenken al in de fabriek. Mochten er toch onvoorziene problemen ontstaan, dan lossen wij die altijd voor je op. Je hebt daar zelf geen omkijken naar. Ons werk is pas klaar op het moment dat jij écht helemaal tevreden bent.

Het proces

We beginnen bij het begin; elkaar leren kennen. We nemen de tijd om jou, je bedrijf en je doelgroep goed te leren kennen. Hierdoor ontdekken we wat de kernwaarden van jouw organisatie zijn en deze kernwaarden weerspiegelen wij in het uiteindelijke relatiegeschenk. Na een definitief akkoord start de productie van jouw relatiegeschenk op maat. Door regelmatig contact te onderhouden met de productiefaciliteit kunnen we je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en vorderingen.

Vinkt is uw relatiegeschenk specialist

Tegenwoordig heeft iedereen het enorm druk en besteden we weinig tijd aan creëren van een relatiegeschenk die goed bij uw bedrijf past. Er wordt al gauw een fles wijn of een mok gekocht. Opzich niet erg maar wat is er nou leuker dan een relatiegeschenk dat past bij uw bedrijf? Wij snappen dat de drukte dit bemoeilijkt, maar Vinkt helpt u hierbij! Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven wat voor soort bedrijf u bent en wat u wilt uitstralen. Wij stellen dan de ideale relatiegeschenk voor u samen die het best past binnen uw bedrijf. Er worden al eeuwenlang artikelen weggegeven als promotioneel product. Ruim 75% van de mensen kan zich na twee jaar nog herinneren van welk bedrijf hij/zij een relatiegeschenk heeft ontvangen en wat de boodschap daarvan was! Wanneer wij toch het ideale relatiegeschenk niet aanbieden, laat het ons weten! Wij zorgen ervoor dat uw idee wordt uitgevoerd. Om ervoor te zorgen dat het relatiegeschenk voldoet aan al uw eisen kan het zo zijn dat wij contact met u opnemen voor verdere informatie, zo kunnen wij het perfecte relatiegeschenk op uw bedrijf afstemmen.

Hoe werkt het

  • Bepaal uw afname
  • Bepaal het budget
  • Vraag een offerte aan
  • Wij sturen binnen 48 uur een offerte

De voordelen

  • Online en heel eenvoudig, geen showrooms bezoeken
  • Persoonlijk contact, waarbij de klanttevredenheid voorop staat
  • Een gepersonaliseerd relatiegeschenk
  • Al mogelijk vanaf 5 relatiegeschenken
MEER INFO