kerstpakketten op maat

Bestel nu online uw kerstpakketten voor 2018. Verras uw werknemers met originele kerstpakketten, samengesteld door onze specialisten met een luxueus karakter. Dus laat u snel inspireren!

Vanaf 5 pakketten

U kunt al vanaf 5 kerstpakketten samen met ons. Een uniek op maat gemaakt kerstpakket als relatiegeschenk voor uw zakenrelaties en/of voor uw werknemers. Neem dus snel contact met ons op.

Geef werknemers inbreng

Uw werknemers zelf een kerstgeschenk laten kiezen? Ook dat is mogelijk met het ons cadeauconcept; wij stellen samen met uw werknemers het ideale kerstpakket samen. Interesse? Neem snel contact op.

Kerstpakketten op maat

Kerstpakketten op maat Een uniek concept van Vinkt is dat u online samen met ons een kerstpakket kunt samenstellen, gericht op uw medewerkers en passend bij uw organisatie! Kerstpakketten samenstellen is al mogelijk vanaf 5 medewerkers.

Altijd het juiste kerstpakket

De zoektocht naar het ideale kerstpakket is jaarlijks een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar u wilt natuurlijk niemand teleurgesteld huiswaarts zien keren met een geschenk waar hij of zij niet op zit te wachten. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons! Wij zorgen ervoor dat u hoe dan ook de juiste keuze maakt. Want wij maken de kerstpakketten op maat. Zodat de investering in kerstpakketten meer is dan alleen een verplicht nummertje!

We helpen u het perfect kerstgeschenk te kiezen

Zoveel keuze, maar waar te beginnen. Daarom was het kiezen van een geschikt kerstpakket ieder jaar weer een lastig karwei. Tot vandaag! Wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt! We helpen u naar het kerstgeschenk dat het beste bij uw bedrijf past. Daarom draaien we de rollen om. Wij vertalen uw wensen naar de meest geschikte kerstpakketten voor uw organisatie. Dat scheelt u een hoop keuzestress. Heeft u een vraag neem dan contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Stukje geschiedenis

We gaan terug naar het begin van de 19e eeuw. In deze periode waren de verschillen tussen rijk en arm zeer groot. Om toch rond te komen, werkten de meeste mensen voor een hongerloontje op de akkers van de boer. Als blijk van waardering, gaven de boeren hun hongerige arbeiders tijdens Kerstmis naast een vrije dag een mand mee. Deze mand was gevuld met producten die lang houdbaar waren, zoals krentenbrood met spijs, lange lucifers, kruidkoek of gerookte etenswaren. Het was immers lastig producten voor langere tijd te bewaren. Deze mand maakte het samenzijn met Kerstmis extra feestelijk voor de arbeiders.

Hoe werkt het

  • Bepaal uw afname
  • Bepaal het budget
  • Vraag een offerte aan
  • Wij sturen binnen 48 uur een offerte

De voordelen

  • Online en heel eenvoudig, geen showrooms bezoeken
  • Persoonlijk contact, waarbij de klanttevredenheid voorop staat
  • Een gepersonaliseerd relatiegeschenk
  • Al mogelijk vanaf 5 relatiegeschenken
MEER INFO