Relatiegeschenken

Wij zijn Vinkt, een jong bedrijf dat u wil helpen bij het verbeteren van uw relaties door middel van een creatief geschenk! Een standaard geschenk zoals een bosje bloemen of een fles wijn wordt vaak niet onthouden. Uw relaties vinden dit uiteraard wel leuk om te krijgen, maar het draagt niet bij aan het onthouden van uw bedrijf en/of u als persoon, terwijl dat eigenlijk is wat u wilt!

Kerstpakketten

Een uniek concept van Vinkt is dat u online samen met ons een kerstpakket kunt samenstellen, gericht op uw medewerkers en passend bij uw organisatie! Kerstpakketen samenstellen is al mogelijk vanaf 5 medewerkers.

Aangepast aan uw wensen

Vaak bestaat een relatiegeschenk uit één artikel. Met de Vinkt Surprise Box wordt er een op maat gemaakte verrassing samengesteld die bestaat uit meerdere artikelen! Een geschenk wordt samengesteld met producten gericht op de behoeften van uw relaties, zodat zij uw geschenk nog meer zullen waarderen. Zo maakt u een relatiegeschenk veel specialer. Wij vinden betrokkenheid belangrijk bij het onderhouden van relaties, hier willen wij dan ook op inspelen. Samen met u kunnen wij de ideale Vinkt Surprise Box samenstellen die elke relatie van u wel zou willen ontvangen!

U bepaalt het budget

Om in de sector waarin u werkzaam bent een goede marktpositie te behouden zijn het investeren in en optimaliseren van uw relaties vereisten. Wij zullen de Vinkt Surprise Boxen aanpassen aan de investering die u bereid bent om te doen! Op deze manier zorgen wij er samen voor dat uw relaties u niet vergeten. Uw relaties zullen uw inzet nog meer waarderen, waardoor zij zich makkelijker aan u binden wat voor u in alle opzichten voordelen met zich meebrengt. Graag zouden wij u willen helpen om dit doel te bereiken!
MEER INFO