Advies interne en externe communicatie

Vinkt helpt de effectiviteit van ondernemingen te verhogen op individueel, team- of organisatieniveau. Vinkt legt de focus op het verbeteren van de interne en externe communicatie. Een organisatie is zo goed als de kwaliteit van de onderlinge communicatie. Vaak werken communicatie-professionals aan het imago van de onderneming, de buitenkant. Maar de drijvende kracht van een organisatie is een sterk imago op een sterke identiteit. En juist de identiteit komt van de binnenkant. Door de economische en technologische ontwikkelingen vervaagt de grens tussen in- en externe communicatie. Daarnaast alles komt eerder naar buiten, waardoor informatie over achterblijvende prestaties van het management, kwaliteitsproblemen en wangedrag niet zal verdwijnen maar juist steeds moeilijker is te verbergen. 

Contentstrategie ontwikkelen

In een contentstrategie legt u strategische keuzes vast die u via content marketing ten uitvoer brengt. Via deze strategie wordt duidelijk welke onlinekanalen gebruikt moeten worden voor het publiceren van informatie en ervaringen, gericht op uw klanten. De grootste uitdaging is structuur aanbrengen zodat keuzes inzichtelijk, meetbaar en communiceerbaar zijn. Het besef is er dat het delen van interessante content, ook van derden, een positieve invloed heeft op het aantal mensen dat u aantrekt op sociale netwerken, op de interactie met die netwerken en op de merkwaardering. Veel bedrijven hebben moeite om de juiste contentstrategie te ontwikkelen of laten helemaal geen contentstrategie ontwikkelen. Om bij te blijven is het van groot belang om een gerichte contentstrategie te hebben.

Social Media Beheer

Het beheren van Social Media tijdens je eigen werkzaamheden kan een tijdrovende klus zijn. Daarnaast weet je waarschijnlijk niet wat je nou telkens op social media moet plaatsen. Wij weten dit wel. Laat ons je social media account beheren! Zo kan je toch altijd en overal een dialoog aangaan met je doelgroep. Het uitbesteden van Social Media hoeft niet duur te zijn! Wij hanteren een aantal standaard tarieven maar hiernaast heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen invulling te geven.

Social Media Quickscan

Wilt u weten hoe goed uw merk of bedrijf het doet op Social Media? Vinkt vergelijkt het aanwezig zijn van bedrijven en merken op Social Media met specialisme. Als je ergens niet gespecialiseerd bent in Social Media, zul je geregeld externe partijen in moeten roepen om te checken of alles in orde is. Wij kunnen uw merk of bedrijf scannen en voorzien van een helder keuringsrapport!

Website Creatie

Heeft u een professionele website nodig? Of heeft u een oude website? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan neemt Vinkt dit voor u uit handen! Wij maken de website in WordPress. Daarnaast is WordPress SEO vriendelijk. Dit heeft als voordeel dat je sneller hoger in Google terecht komt. WordPress is veilig en vertrouwd, bijna 1 op de 3 is gebouwd in WordPress. Bent u geïnteresseerd in een wordpress website?

Duurzame relatiegeschenken op maat

Mede door de snelgroeiende technologische ontwikkelingen verlopen de processen van communicatie en transport op een manier waarbij het lastig is om het persoonlijke contact met uw relaties te onderhouden. Echter neemt deze ontwikkeling het belang van loyaliteit niet weg. (Klant)relaties zullen u altijd blijven herinneren wanneer hun herinnering berust op een excellente ervaring. Door hierop in te spelen met behulp van een creatieve oplossing zullen zij uw bedrijf verkiezen boven andere, wellicht snellere maar onpersoonlijke, bedrijven. Het geven van geschenken doet u niet zomaar en is ook een belangrijk communicatiemiddel waar goed over nagedacht moet worden.
MEER INFO