Onze opdrachtgevers

Onze werkwijze

Wij denken mee

Wij denken met u mee en houden ook de doelen voor de lange termijn goed in beeld. Daarom nemen wij echt de tijd om de vraag helder te krijgen: hoe kunt u zich onderscheiden. Wij willen dan ook een goed beeld krijgen van uw organisatie.

Wij kijken verder

Wij maken niet ‘zomaar’ een advies. Wij kijken verder dan standaard pennen met bedrukking of stickers met uw logo. Wij analyseren eerst het DNA van uw bedrijf en screenen de kernwaarden, missie, visie en cultuuraspecten. Vervolgens combineren wij onze bevindingen met uw ervaringen, wensen en meningen.

Wij zijn flexibel

Onze dienstverlening stemmen wij af op uw persoonlijke wensen. Daarin zijn wij heel flexibel, de duur van de periode waarin wij iets voor u kunnen betekenen maakt niet uit. Verandert de situatie? Dan maken wij nieuwe afspraken. Dus of uw wens nu bestaat uit veel of weinig, duurdere of goedkopere producten, wij zorgen altijd voor de meest unieke en creatieve relatiegeschenken.

werkwijze relatiegeschenken

U heeft een aanvraag bij ons gedaan. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen, namelijk binnen 24 uur na ontvangst.

U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. 

U ontvangt van ons digitaal een concept van uw opdracht. Dit is het moment om samen nog een keer kritisch te kijken naar het product. Tijdens deze fase is het nog mogelijk om grote en kleine aanpassingen te doen. 

Tijdens deze fase voeren wij de aanpassingen door die uit ons eerdere contactmoment zijn gekomen. Na de aanpassingen zullen wij opnieuw contact met u opnemen over de definitieve oplevering. 

Bij de definitieve oplevering wordt alles gereed gemaakt voor verzending. Tijdens deze fase van het proces is het niet meer mogelijk om aanpassingen door te voeren. 

Uw bestelling wordt verzonden, afhankelijk van de hoeveelheid duurt dit een X aantal dagen. Na de verzending is er altijd nog een contact mogelijkheid voor als u vragen of opmerkingen heeft.

Leer ons beter kennen

Ben je geïnteresseerd om met ons te werken? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek met verse koffie. We zijn benieuwd naar je verhaal en vertellen je graag alles over de mogelijkheden van zakelijke creativiteit. We beloven je dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten.
MEER INFO